Om Sono Group

Sono Group är en ledande leverantör av kvalitetsmöbler och garderobslösningar och erbjuder produkter till ett brett spektrum av branscher och har en sund blandning av offentliga och privata kunder i Skandinavien.
Vi har branschens bredaste sortiment av produkter som erbjuder mer än 168 000 produkter via våra egna försäljningskanaler.
 
Bolaget grundades 2004 och har haft en gynnsam utvecklingstrend genom organisk tillväxt och förvärv. År 2018 översteg försäljningen 746 miljoner NOK.
 
Vi har 280 duktiga medarbetare och vårt huvudkontor ligger i Sarpsborg, Norge. Dessutom har vi lokala kontor i större städer i Norge, Sverige och Danmark. Våra två distributionsnav finns i Sarpsborg respektive Tranås. Dessa hade en leveransgrad i tid på 99% under 2018.

Sono Groups affärsområden
Våra affärsområden är garderober, kontors- och skolmöbler, rack/hyllor för arbetsstationer och lagerinredningar. Produkterna är tillgängliga via våra egna försäljningskanaler i Norge, Sverige och Danmark.
 
Våra varumärken
Sono Group äger varumärkena Sarpsborg Metall, Sonesson Inredningar, Form o Miljö, GBP, Alnäs och Tranås Skolmöbler. Koncernens egna designers och ingenjörer utvecklar produkterna, som sedan generellt skapas av partners i Polen, Kina och Sverige.
Sono Groups kärnkompetens och konkurrensfördel är utveckling och sourcing av produkter från ett omfattande nätverk av flera hundra kvalificerade tillverkare i Europa och Asien.
 
Pris, kvalitet och leverans
Sono erbjuder totala lösningar anpassade till våra kunders behov vad gäller pris, kvalitet och leverans och är oberoende av geografisk marknad, produkt eller teknik.