Företag

Sono Group - den ledande skandinaviska leverantören av möbler för förvaring, industri, kontor och skola.
sarpsborgmetall

Sarpsborg Metall

Sarpsborg Metall är din leverantör av garderob-, arkiv- och lagringslösningar. Vi är ett modernt och proaktivt företag med över 80 års erfarenhet i branschen. Genom egen design och produktion erbjuder Sarpsborg Metall ett mycket varierat och flexibelt produktsortiment med smarta detaljer och användarvänliga lösningar.
sonesson

Sonesson Inredningar

Sonesson Inredningar är en ledande tillverkare av förvaringsskåp. Bolaget grundades redan 1909 och i mer än 100 år har vi utrustat skolor, idrottsanläggningar och andra offentliga miljöer med skåp som har öppnats och stängts fler gånger än någon orkar räkna. Det är kvalitet av ett slag som gränsar till det osannolika. Kvalitet av den klassiska skolan, fast med den senaste tekniken. Det ska bara fungera.
SonoDK

Sono (Denmark)

Sono Danmark är en ledande projektleverantör av garderob, arkiv och förvaringsutrustning samt industriella möbler och kontorsmöbler. Hos oss hittar du ett brett utbud av mycket hög kvalitet, hög servicenivå och anställda med många års erfarenhet. Vi hjälper till med allt; från planering, ritningar, offert och montering. Sono SSG har många års erfarenhet av att leverera till både den privata och den offentliga sektorn - detta ger våra kunder trygghet.
SonoNO

Sono (Norway)

Välkommen till Sono – din föredragna leverantör av möbler och interiörer för att göra din arbetsplats bättre. Sono är en av Norges ledande projektleverantörer av kontorsmöbler, förvaring, lagerinredning och industrimöbler. Vårt uppdrag är att göra din arbetsplats bättre, med högre effektivitet, bättre funktionalitet och bättre välbefinnande - för dig, dina anställda och dina kunder.
SonoSE

Sono (Sweden)

Sono Sverige har ett ledande sortiment av produkter och tjänster inom segmenten ergonomi, arbetsstolar, kontorsinredning och friskvård. Sono Sveriges vision är att alla organisationer ska prioritera anpassning av sina arbetsplatser, så att personalen kan arbeta effektivt och må bra på jobbet. För att leva upp till vår vision ska vi bidra till att leda denna utveckling framåt och öka medvetenheten om lönsamheten i att förverkliga visionen.
Sono_brands

Sono Brands

Sono Brands har på senare år tagit steget utanför skolvärlden och idag är vi en av Skandinaviens ledande koncerner för utveckling, tillverkning och försäljning av inredningslösningar för skola, industri- och byggsektor, sport och fritid samt offentlig miljö och omsorg. I samarbeid med Tranås Skolmöbler levererar vi högkvalitativa möbler för slutanvändare i alla åldrar.
soerlie

Sørlie Prosjektinnredninger

Sørlie Prosjektinnredninger AS är Østfolds (Norge) största leverantör av möbler för bland annat kontor, mötesrum, matsalar, gemensamma utrymmen/sociala mötesplatser, förskolor, skolor och vårdhem. Våra kärnkompetenser är funktionella lösningar, även över tid och till rätt pris. Kvalitet, både i förhållande till produkter, design, projektledning, leverans/montering och uppföljning, inklusive reklamationer och service.