Koncernledningen

Tore
Tore

Tore Skedsmo

Chief Executive Officer (CEO)
Tore Skedsmo blev utsedd till CEO 2022, efter att ha varit i CFO i Sono Group sedan 2017. Han har tidigare erfarenhet som CFO i Maritime Food Group, finanschef för Santander Consumer Banks verksamhet i Norden, och som revisor i Deloitte. Tore har en magisterexamen i nationalekonomi från NHH och är statsautoriserad revisor, utbildad vid Handelshøyskolen BI.
HansPetter
HansPetter

Hans Petter Borge

Chief Purchasing Officer (CPO) - Förvaring och skola
Hans Petter Borge anslöt sig till Sono Group som inköpschef under 2007. Han ansvarar för alla leverantörsrelationer, och har varit VD för Sono Norop. Han har lång erfarenhet av inköp- och logistikpositioner vid Teknotherm, Aker Kværner och Infocus. Han har en kandidatexamen i Logistik och Ledning från den norska högskolan BI.
Torleif
Torleif

Torleif Tokle

Chief Operating Officer (COO), Sono Norway
Torleif Tokle började som säljare för Sarpsborg Metall 2003. År 2010 tog han över som VD för Sarpsborg Metall Norge och senare Sarpsborg Metall Sverige. Han har ansvar för Sono Norway. Torleif har bakgrund från IT branschen innan han började i Sarpsborg Metall och har en kandidatexamen i ekonomi från BI.
Andreas
Andreas

Andreas Nilsson

Chief Operating Officer (COO), Sono Sweop
Andreas Nilsson startade sin yrkeskarriär år 2000 som möbelsnickare på Tranås Skolmöbler AB. Han har haft flera ledande befattningar inom inköp, produktion, lager och logistik. Sedan 2015 är han Chief Operating Officer för den centrala verksamheten Sono Sweop AB i Sverige.